Döden i December volym 2: Bergatrollet, Rivalen, Giftet

Leffe Grimwalker   Caroline Grimwalker  

Den senaste tidens brottsvåg har dragit till sig snokande journalister till staden December och en lejd torped anländer med en djävulsk plan. Som om det inte vore nog dyker nya kriminella förmågor upp. Inte ens invånarna i stadens tjusigare kvarter eller de boende på ålderdomshemmet går längre säkra. Samtidigt ingås det oheliga allianser inom poliskåren som hotar det som ännu är gott.

Alla spår efter John Wagners försvunna fru och son är fortfarande iskalla. Men kanske kan Saras låsta dator ge ledtrådar, bara John kan hitta någon som kan låsa upp den. Det är mycket som rör upp Kim Cordells känslor. Hennes intensiva privatspaning och egna hämndbegär är på väg att leda till ett sammanbrott.

Välkommen till December, staden som få lämnar levande. I den här volymen samlas del 4-6 i serien Döden i December, Caroline och Leffe Grimwalkers värld. Intriger och ond bråd död levereras i ett rasande tempo.

Bergatrollet, Rivalen och Giftet tvingas våra nya favoritkaraktärer, den forna supersnuten John Wagner och den privatspanande psykologen Kim Cardell, att ta nya risker och samtidigt hantera sina egna inre demoner.

Döden i December volym 2: Bergatrollet, Rivalen, Giftet

Format

Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180008501

Fakta

Antal sidor
529
Utgivningsdag
December 13, 2023
Ingår i serie
Döden i December
Omslagsformgivare
Nils Olsson
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.