Döden i December volym 3: Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen

Caroline Grimwalker   Leffe Grimwalker  

Skitstormen rasar vidare i den gudsförgätna staden December för att snart ersättas av en kvävande dimma av skam. En brutal våldtäktsman härjar och lämnar polisen handfallen. Efter en lång tids sökande och trots en del fatala misstag av John, börjar trådarna knytas ihop. Sakta klarnar bilden över vem Döden i December egentligen är.

Välkommen till December, staden som få lämnar levande men där mysteriet närmar sig sin lösning. Den här sprängfyllda boken levererar del 7-10 i Döden i December, Caroline och Leffe Grimwalkers succéserie som hållit ljudboksvärlden i ett järngrepp och parkerat sig på topplistorna. I Sparven, Experimentet, Jakten och Bortbytingen dras det omaka paret John Wagner, ärrad och cynisk supersnut, och Kim Cardell, stadens okonventionella psykolog, mot ondskans kärna och är själva på väg att stryka med på kuppen. Och någonstans där ute finns Johns försvunna familj, kanske närmare än han kunnat ana.

Caroline och Leffe Grimwalker är ett av Sveriges mest framgångsrika författarpar inom spänningsgenren. Med sitt rasande tempo i både handling och skrivande, samt en stor portion humor, har de funnit en begeistrad storpublik och hängivna fans.

Döden i December volym 3: Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen

Format

Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180008518

Fakta

Antal sidor
620
Uppläsare
Jonas Malmsjö  
Utgivningsdag
January 30, 2024
Ingår i serie
Döden i December
Omslagsformgivare
Nils Olsson
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.