Döden i December volym 1: Flocken, Febern, Nattvarden

Leffe Grimwalker   Caroline Grimwalker  

Den luttrade polisen John Wagners liv slås i spillror när frun Sara och sonen Mattias plötsligt försvinner. Spåren leder till Saras barndomstrakter, den gudsförgätna orten December, i skuggan av bergen och samhällets spelregler. Tre lik draggas i sjön utanför Johns stuga och han sugs in i ett inferno av kriminalitet där han tvingas hantera mer än bara sökandet efter sin familj.

Ta ett djupt andetag och kliv in Caroline och Leffe Grimwalkers värld av intriger och ond bråd död i ett rasande tempo. Allt är möjligt och inget är otänkbart när kriminella krafter samlas på samma avlägsna plats och spelas ut mot varandra. I den här volymen trängs del 1-3 av succéserien Döden i December: Flocken, Febern och Nattvarden, där John Wagner och den attraktiva, och för tillfället hemlösa, psykologen Kim Cordell motvilligt tar sig an de ljusskygga individer som håller December i ett järngrepp.

Vad har Decembers mest prominenta familj att dölja när ett våldsamt gisslandrama blossar upp och vad ägnar sig den hemlighetsfulla sekten i skogen åt? John Wagner blir snart varse att mycket sker under ytan i December och att starka krafter vill att det ska förbli så.

.

Döden i December volym 1: Flocken, Febern, Nattvarden

Format

Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180008495

Fakta

Antal sidor
523
Uppläsare
Jonas Malmsjö  
Utgivningsdag
November 15, 2023
Ingår i serie
Döden i December
Omslagsformgivare
Nils Olsson
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.