Tina Karlsson

Tina Karlsson trivs med att skriva och har sedan ungdomen drömt om att bli författare. Hon bodde i Mexiko under sin uppväxt och gick i Svenska skolan. Det bästa hon visste var när det var uppsatsskrivning på schemat. Hon hade svårt att hålla både längd och ramar. Ofta blev det långa och omfattande berättelser om allt från hästar, slott och vilda mysterier.

Årskiftet 2011/2012 befann sig familjen på en seglats vid Brittiska Jungfruöarna och där kom den första idén till serien om Falkenbergsmorden. Hon hittade en papperslapp och en penna och skrev ner i punktform det som fantasin levererade.

Väl hemma i Glommen inleddes skrivandet och det gick fort. Falkenbergsmorden har kommit ut som ljudböcker och e-böcker på WAPI.

Tina skriver feelgood och vem vet? Kanske får vi se nya böcker i helt andra genrer från Tina framöver!
Författarens hemsida

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.