Dubbel skuld

Tina Karlsson  

I Falkhallen minglar och inspireras tusentals företagare och entreprenörer när sorlet plötsligt avbryts av ett gällt skrik. En person ur publiken sitter livlös i en av stolarna, men det som till en början framstår som ett naturligt dödsfall ska snart övergå i en förundersökning om mord. Hotfulla meddelanden och besinningslöst hat gör mordundersökningen till en av de svåraste och mest överraskande i radarparets karriär.

Kajsa Rudolfsson och Bahram Mohebbi från enheten för grova brott i Halland kastas återigen in i hetluften och ett fall som tycks leda rakt in i ett framgångsrikt lokalt företags mörka hjärta. Mitt under pågående utredning ställs Kajsas privatliv på ända och Barre gör allt för att stötta sin kollega och vän. Att leva och arbeta i ett rasande tempo och dessutom drabbas av en katastrof på hemmaplan har sitt pris. Frågan är bara hur högt.

Dubbel skuld är den sjätte delen i Falkenbergsmorden.

Dubbel skuld

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007306
E-book
E-bok
ISBN 9789180007313

Fakta

Utgivningsdag
August 2, 2023
Ingår i serie
Falkenbergsmorden, del 1
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.