Vågspel

Caroline Grimwalker  

Linn Walter och hennes partner Veronica slukades för alltid av havet. Men det var för sex år sedan. I själva verket är de högst levande, till onda svenska mäns stora sorg. Två landsvägsnomader i en husbil. Rättvisa hämnare eller simpla mördare? Det beror på vem du frågar.

Deras expertis sprids från mun till mun. Efterfrågan på deras tjänster tycks oändlig. Men det förflutna har en tendens att komma ifatt. En trio udda figurer, förenade av brinnande hat mot Linn, är dem i hälarna. Samtidigt som Linn och Veronica är upptagna med ett trilskande uppdrag blir de upphunna och det leder till ond bråd död. Men för vem?

Vågspel är den fjärde boken i Caroline Grimwalkers skruvade och fartfyllda serie ”Vågbrytarna”, om den stenhårda Linn Walter som slår tillbaka mot patriarkatet.

Vågspel

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004145
E-book
E-bok
ISBN 9789180004152
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180008211

Fakta

Antal sidor
255
Uppläsare
Gunilla Leining  
Utgivningsdag
December 27, 2023
Ingår i serie
Vågbrytarna
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.