Köpmannens släkt

Leila Tuure  

Anna Weber är tvungen att dra sig tillbaka från ledningen av handelshuset som hennes döde make Joakim Weber grundat, när sonen Joakim den yngre återvänder från Lübeck till Björneborg för att ta över tyglarna. Annas uppgift blir att få tvillingdöttrarna Hanne och Hildu bortgifta och lyckas arrangera ett äktenskap för den senare med en rik och äldre änkeman – ett öde som skulle ha kunnat bryta ner ett tafattare och fogligare flickebarn än Hildu. Hanne däremot är olyckligt förälskad i mor Annas hängivna beundrare, som även får Annas kropp att glöda igen. Anna måste göra ett svårt val mellan sina egna känslor, sina moderliga plikter och släktens intressen, inte minst för att den viljestarka Joakim hela tiden lägger sig i allt. När det hårdaste av öden drabbar Anna, inser hon äntligen vad hon måste göra.

Leila Tuure är känd för sina historiska romaner och i denna romanserie följer vi köpmannasläkten Webers händelserika liv i Finland på 1700- och 1800-talen.

Köpmannens släkt

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007771
E-book
E-bok
ISBN 9789180007788

Fakta

Uppläsare
Janna Eriksson  
Översättare
Heidi Granqvist
Utgivningsdag
May 31, 2024
Ingår i serie
Handelshuset Weber
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.