Köpmannens dotter

Leila Tuure  

Anna har återvänt till Björneborg från Lübeck efter att ha blivit änka för andra gången och vistats hos Hermann Webers familj i tio givande och föränderliga år. Under tiden har Annas sondöttrar vuxit upp till giftasvuxna fröknar, och deras far försöker ivrigt hitta lämpliga män åt dem. Men den temperamentsfulla Marie går inte med på att gifta sig med den man fadern valt bara för att han ska kunna utvidga sina affärsintressen, så Anna får i uppdrag att ta den trotsiga skönheten till släktingar i Stockholm för att låta henne lufta på sig och tänka över saker och ting.

Societetslivet i stora världen bländar flickan som vuxit upp i en småstad och snart låter hon sig förtrollas av den charmante kvinnotjusaren Mauritz Tjurcrona. Paret orsakar en upprörande skandal precis innan Tjurcronas förlovningsfest, och Anna måste släpa Marie tillbaka till Björneborg undan skvallret. Men där hemma visar det sig finnas ännu större grund för skvaller …

Leila Tuure är känd för sina historiska romaner. I denna serie följer vi köpmannasläkten Webers händelserika liv i Finland på 1700- och 1800-talen.

Köpmannens dotter

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007795
E-book
E-bok
ISBN 9789180007801

Fakta

Uppläsare
Janna Eriksson  
Översättare
Heidi Granqvist
Utgivningsdag
October 20, 2023
Ingår i serie
Handelshuset Weber
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.