Kungen av girighet

Ana Huang  

Han hade henne, han förlorade henne … och han kommer att göra allt för att få henne tillbaka.

Kraftfull, briljant och ambitiös. Dominic Davenport, kungen av Wall Street, personifierar den amerikanska drömmen. Han började med två tomma händer, jobbade hårt och skapade sig en förmögenhet. Med ett snyggt hem, en vacker fru och mer pengar än han kan spendera under en livstid. Men hur mycket han än samlar på sig är han aldrig nöjd. I sin ständiga jakt efter mer driver han bort den enda person som sett honom som nog. Det är inte förrän hon är borta som han inser att det finns mer i livet än rikedomar och ära. Men då är det kanske för sent.

Alessandra Davenport har spelat rollen som troféfru i flera år. Hon stod vid sin mans sida medan han byggde sitt imperium, men nu när de har nått toppen inser hon att han inte längre är mannen hon en gång föll för. När det står klart att hon alltid kommer i andra hand efter hans arbete, tar hon äntligen kontrollen över sitt liv och sätter sig själv först – även om det innebär att hon lämnar den enda mannen hon någonsin älskat.

Men vad hon inte räknade med var hans vägran att släppa henne. Och att han skulle kämpa för deras äktenskap, oavsett vad som krävs.

Kungen av girighet

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180981224
E-book
E-bok
ISBN 9789180981231
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180981248

Fakta

Genre
Romantik
Utgivningsdag
January 10, 2025
Ingår i serie
Dödssynderna, del 3
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.