Viska mitt namn i vinden

Josephine Lys  

Edine MacLeod lever ett lugnt och lyckligt liv som svägerska till ledaren för MacLeod-klanen när en kunglig order gör hennes liv invecklat. Hon tvingas följa med sin kusin Isobel till MacLaren-klanens mark där medlemmarna av olika klaner ska träffas och uppmuntras till allianser – bland annat genom äktenskapsband. Edine, som är änka och trott att hon äntligen haft framtiden i egna händer, måste plötsligt anpassa sig efter kungens nycker och närvaron av den enda man hon någonsin älskat.

Logan McGregor deltar som företrädare för kung William vid mötet på vännen MacLarens ägor i uppdrag att bevara freden och på kungens förslag hitta sig en hustru. När kvinnan han var hemligt förlovad med, men som övergav honom för flera år sedan, dyker upp efter så lång tid förvandlas det hat han trodde att han kände för henne till en mycket farligare känsla. En känsla som hotar att förstöra hela hans värld.

”Viska mitt namn i vinden” är den tredje boken i Josephine Lys populära Syskonen McGregor-trilogi.

Viska mitt namn i vinden

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180541022
E-book
E-bok
ISBN 9789180540605

Fakta

Uppläsare
Janna Eriksson  
Översättare
Elise Ljung
Utgivningsdag
July 19, 2023
Ingår i serie
Syskonen McGregor
Omslagsformgivare
Nune Martínez
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.