Twisted Love

Ana Huang  

TIKTOKSUCCÉN, ÄNTLIGEN PÅ SVENSKA!

Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi som har hemsökt honom större delen av hans liv lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd litet utrymme för känslor.

Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skönhet … inklusive hjärtat bakom den iskalla fasaden hos en man hon inte borde vilja ha: sin brors bästa vän.

Alex och Avas kärlek borde aldrig ha fått hända – men när den gör det släpper den lös hemligheter som kan förgöra dem båda och allt de har kärt.

Ana Huang har toppat försäljningslistorna på bland andra New York Times, Wall Street Journal och USA Today. TikTok-hashtaggen #twistedseries har över 800 miljoner visningar.

Twisted Love

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007221
E-book
E-bok
ISBN 9789180007238
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180009010

Fakta

Genre
Romantik
Antal sidor
341
Översättare
Ada Capek
Utgivningsdag
December 6, 2023
Ingår i serie
Twisted
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.