Twisted Lies

Ana Huang  

Charmig, dödlig och smart nog att dölja det – Christian Harper är ett monster klädd i en skräddarsydd gentlemannakostym. Kärlek står inte högt i kurs hos honom, tills han en dag känner sig dragen till kvinnan som bor  i lägenheten precis under honom. Hon är den enda gåtan han inte kan lösa. När han får chansen att komma henne närmare erbjuder han henne något hon inte kan säga nej till.

Influencern Stella Alonso är en romantiker som håller sitt hjärta i ett järngrepp. När ett hot från förr driver henne till den farligaste mannen hon någonsin träffat är hon frestad att släppa sina spärrar. Trots Christians svala läggning får han henne att känna sig som jordens mittpunkt.

De har en förvriden kärlek, fylld av hemligheter och lögner. När sanningen äntligen kommer i dager hotar den att förstöra allt.

Twisted Lies

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007283
E-book
E-bok
ISBN 9789180007290
Soft cover
Mjukband
ISBN

Fakta

Genre
Romantik
Översättare
Ada Capek
Utgivningsdag
February 28, 2024
Ingår i serie
Twisted Love
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.