Twisted Hate

Ana Huang  

Stilige och kaxige Josh Chen har aldrig stött på en kvinna han inte kunnat charma. Men så träffar han Jules Ambrose. Den vackra rödhåriga studenten har irriterat honom sedan första dagen, men hon tar också upp hans tankar. Det ömsesidiga agget dras till sin spets en oförglömlig kväll när Josh kommer med ett förslag – de kan vara fiender med fördelar, om de bara följer några enkla regler.

Det sista Jules Ambrose behöver är att befatta sig med en blivande läkare som är ytterst olidlig, hur snygg han än är. Men ju mer hon lär känna honom, desto mer inser hon att det finns något under ytan hos mannen hon hatat så länge.

När deras mörka förflutna kommer ikapp dem måste de ta itu med sanningar som antingen kan rädda dem, eller förstöra allt de jobbat så hårt för.

Twisted Hate

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007269
E-book
E-bok
ISBN 9789180007276
Soft cover
Mjukband
ISBN

Fakta

Genre
Romantik
Översättare
Ada Capek
Utgivningsdag
March 1, 2024
Ingår i serie
Twisted Love
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.