Tio minnen

Isabelle Zaar den Dulk  

I utkanten av den småländska byn Borstaryd lever Xavier ett stillsamt liv i sin röda stuga. När ett mord sker under en nyårsnatt och han genom bybornas skvaller misstänks som gärningsman, tvingas han in i en stödgrupp ledd av psykologen Lisbeth. Motvilligt tar Xavier inom stödgruppen sig an uppgiften att formulera tio minnen, en uppgift som är både smärtsam och svår eftersom stora delar av hans förflutna i Frankrike är höljt i dunkel. Han minns inte vad som fick honom att lämna Nice den där dagen för snart 25 år sedan och han är inte säker på att han vill minnas det heller.

I gruppen träffar Xavier Marie med de förtrollande blå ögonen. Marie bär på en sorg, vars orsak Xavier är misstänkt för att vara skyldig till. Trots det uppstår snart en märklig vänskap mellan de två deltagarna.

Tio minnen är en spänningsroman om livet i en småländsk by, där rykten kan förstöra ett liv och kärleken kan fungera både som frälsning och förbannelse.

Tio minnen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006729
E-book
E-bok
ISBN 9789180006736
Soft cover
Mjukband
ISBN

Fakta

Uppläsare
Magnus Roosmann  
Utgivningsdag
September 25, 2023
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.