Spöken

Mark Dawson  

John Milton är ett spöke. Han brukade vara Nummer ett. Det farligaste lönnmördaren i Grupp Femton, gruppen som tog över när diplomati inte längre gav resultat. Nu är Milton Hennes majestäts mest jagade person – en anonym ensamvarg med dödliga förmågor. När han arresteras efter ett slagsmål på krogen i Texas så är den sista han förväntar sig ska hjälpa honom med borgen en glamorös agent från den ryska säkerhetstjänsten. Milton utpressas till att jaga rätt på sin föregångare i gruppen, den förre Nummer ett. Men hon är också ett spöke, och lika farlig som han är. Han är ute på djupt vatten, spelar ut ryssarna mot britterna i ett desperat försök att rädda livet på sin gamla vän. En del spöken ska man låta vara ifred. Men de här två har blivit uppjagade, och konsekvenserna blir ödesdigra …

Spöken är fjärde delen i Mark Dawsons bästsäljande serie om John Milton, en lönnmördare som utan större framgång gör vad han kan för att lägga sitt förflutna bakom sig. För att sona blodet på sina händer bestämmer han sig för att hjälpa behövande.

Spöken

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007870
E-book
E-bok
ISBN 9789180007887

Fakta

Genre
Thriller
Uppläsare
Lars Winclair  
Översättare
Lina Johansson
Utgivningsdag
October 24, 2023
Ingår i serie
John Milton
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.