Sovsäckar och systerskav (vecka 28)

Maria Steen  

När Marie slängt ut sin man Frans, efter att ha kommit på honom med att vara otrogen, inser hon att det här blir första gången på nästan tjugo år som hon tvingas tillbringa sommarsemestern på egen hand. Så när hennes lillasyster Sussie föreslår att de ska åka på en gemensam campingtur tackar Marie ja. Att trängas i ett tält med sin syster är förvisso inte det hon tänkt sig, men bättre det än att sitta hemma under hela ledigheten.

Det blir en resa de sent kommer att glömma och campinglivet bjuder på en hel del dråpliga möten och överraskningar. Vems tält är det som Marie vaknar upp i efter en blöt kväll på dansbanan? Vad är det för mystiska sms som plingar till i Sussies mobil titt som tätt? Och vem är egentligen den där Bosse som tycks dyka upp i tid och otid?

”Sovsäckar och systerskav” är andra delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.

Sovsäckar och systerskav (vecka 28)

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004626
E-book
E-bok
ISBN 9789180004633

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Hanna Dorsin  
Utgivningsdag
July 11, 2022
Ingår i serie
Sommarsviten, del 2
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.