Sommarspaning & snickarglädje

Avanna Larsson  

Ett isande skrik en kväll får den deckarälskande Barbros hjärna att gå i spinn. Bor hon bredvid en mördare som gömmer kvinnor i källaren och är det kroppar han gräver ned i trädgården?! Barbro beslutar sig för att börja privatspana och lösa mysteriet. Samtidigt verkar snyltkatten Kurt ha bestämt sig för att flytta in hos Barbro, och han blir bara tjockare och tjockare… eller?

Barnbarnet Barbie å sin sida får en alldeles ny granne på andra sidan häcken, snickaren Liam, som mest bara är mördande snygg och gör sommaren lite, lite hetare.

Avanna Larsson debuterade med Living la vida glamping, som älskades av läsarna och lyssnarna för sin frispråkiga humor. Nu återvänder hon till Fjölleby Camping & Glamping i spin-off-serien Barbro & Barbie, för ännu en sommar med allehanda dråpligheter.

Sommarspaning & snickarglädje

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005722
E-book
E-bok
ISBN 9789180005739

Fakta

Uppläsare
Klara Zimmergren  
Utgivningsdag
July 3, 2023
Ingår i serie
Barbro & Barbie
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.