Sommaren i Provence

Jennifer Bohnet  

Amy har ärvt sin mosters pensionat på franska rivieran. Hon drar tre lyckliga vinnare i tävlingen om en semester på pensionatet, ovetandes om att det kommer förändra både hennes och deras liv för alltid.

Unga entreprenören Chelsea sörjer fortfarande sin mammas död, och hon har dessutom just blivit lämnad av mannen hon älskade. Allt hon behöver är att komma bort och slicka sina sår.

Victoria står vid ett vägskäl nu när hennes barn ska flytta hemifrån. Hon är redo att ta tag i sina egna drömmar, men var ska hon hitta modet att följa dem?

Änkan Matilda har inte längre sin älskade man vid sin sida. De hade en gemensam dröm om att dra sig tillbaka och leva stillsamt i Frankrike. Men hur klarar man att gå vidare på egen hand?

Under tio dagar i Provence knyter den fyra kvinnorna starka band. Och i takt med att de lär känna varandra väcks även andra vänskaper till liv.

Engelskfödda Jennifer Bohnet är författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo år sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förälskade sig i landet. De blev kvar och har bott där sedan dess.

Sommaren i Provence

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005968
E-book
E-bok
ISBN 9789180005975

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Sofia Berntson  
Översättare
Maria Store
Utgivningsdag
March 30, 2023
Ingår i serie
Den franska lyckan
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.