Sommaren är lång (vecka 29)

Katarina Lundholm  

Karin har precis kommit ur ett långt äktenskap och saknar sommarplaner för första gången på trettio år. Alla runtomkring henne verkar ha något i kalendern – till och med exmaken Stefan har bestämt sig för att vindsurfa på Västkusten. Så när levnadsglada Majsan bjuder med Karin till Havsskärets camping en vecka i juli, kan hon inte annat än att tacka ja. Även om hon aldrig campat förut.

Under veckan vid Havsskäret får Karin tid att reflektera över vad hon vill med sitt nya liv. Samtidigt bjuder campinglivet på intressanta typer och nya upplevelser – husvagnsägare som vaktar sina trädgårdstomtar, stökiga stuggrannar, en charmig schäfer och en trubadurafton som Karin sent ska glömma. Och så mötet med Janne. En jordnära, inkännande man med glimten i ögat.

”Sommaren är lång” är tredje delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.

Sommaren är lång (vecka 29)

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004602
E-book
E-bok
ISBN 9789180004619

Fakta

Genre
Feelgood
Utgivningsdag
July 18, 2022
Ingår i serie
Sommarsviten, del 3
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.