Som i en countrylåt

Lorraine Cocó  

Brock Ashby, den berömda pitchern i basebollaget Texas Rangers, återvänder till sin födelseort Riverhall för att vara med på sin bäste väns bröllop. Han ser det som en chans att tänka över sitt liv och få lite underhållning på köpet, kanske kan han till och med träffa någon trevlig kvinna där.

Vad han inte hade räknat med är brudens syster, den rebelliska Blueberry som håller alla män på armlängds avstånd. Hela hennes liv kretsar kring tävlingarna i skytte och hästarna på ranchen, och de enda människor hon bryr sig om är den närmaste familjen. Hon tänker verkligen inte acceptera att någon känd sportstjärna kommer in i hennes liv och får allt ur balans. Men under bröllopsfesten blir det tydligt att hur många murar hon än bygger upp, finns det alltid någon som är redo att rasera dem. Frågan är: Kan Brock Ashby vara den som gör det?

Lorraine Cocó är en av Spaniens mest kända och älskade romanceförfattare. Hon har skrivit över 40 böcker, vunnit en rad litterära pris och översatts till bland annat finska, danska, ryska och polska.

Som i en countrylåt

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180540841
E-book
E-bok
ISBN 9789180347983

Fakta

Genre
Romantik
Översättare
Saga Hörling
Utgivningsdag
August 17, 2023
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.