Solnedgång över Seagrove

Rachel Hanna  

Hon är 43 år gammal. Och tillbaka på ruta ett.

Hur hände det här?

Julie hade allt. Ett stabilt äktenskap som varat i tjugo år. Två utflugna döttrar och ett nyinköpt hus vid kusten där hon och maken skulle skriva nästa kapitel i sitt gemensamma liv.

Tills hennes man en kväll kommer hem och släpper bomben. Han har hittat en ny kvinna. Och i hemlighet startat en ny familj. Det blir ingen flytt till drömhuset.

Förkrossad måste Julie bygga upp sitt liv på nytt. Hon spontanköper ett mossbelupet hus på en liten ö i South Carolina. Det är fallfärdigt och när hon står där, i den mögliga bråten, dyker dessutom hennes gamla mamma och yogi till syster upp. Men det är fler personer som kommer till Julies undsättning – öns lokalbefolkning visar sig vara en brokig skara av personligheter, med ett synsätt på livet som får Julie att omvärdera sina tidigare prioriteringar.

Hur ska det gå för Julie? Kan hon reparera huset, sin trasiga familj och sitt äktenskap? Eller är det så att vissa saker inte går att laga och det bästa man kan göra är att börja om?

Solnedgång över Seagrove

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180008716
E-book
E-bok
ISBN 9789180008723
Soft cover
Mjukband
ISBN

Fakta

Genre
Feelgood
Översättare
Petter Mattsson
Utgivningsdag
March 28, 2024
Omslagsformgivare
Kerstin Hanson
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.