Säg att du älskar mig

Willow Rose  

Den tidigare FBI-profileraren Eva Rae Thomas är tillbaka och möter oväntade utmaningar när hon dras in i en riktig mardröm som drabbar hennes egen familj. Vad skulle du göra om din bror anklagades för ett fruktansvärt brott och du var säker på att han var oskyldig?

Ett telefonsamtal vänder upp och ner på livet – igen. Det är Evas pappa som ringer, mannen hon inte har träffat sedan han kidnappade hennes syster på en stormarknad trettiosex år tidigare. Nu är han tillbaka i Florida och vill ha hennes hjälp. Evas yngre bror, som hon inte kände till, har gripits på Amelia Island. Han ligger i koma efter att ha blivit skjuten av en polis i samband med det. Men hans pappa tror inte på polisens förklaring och ber Eva Rae om hjälp med att ta reda på sanningen om vad som hände. Samtidigt planerar en seriemördare ett av historiens värsta massmord. Kommer Eva Rae hjälpa sin pappa trots allt han utsatte henne för? Kan hon glömma och gå vidare om de träffas eller kommer det göra allt värre?

Säg att du älskar mig är den fristående femte boken i den spännande serien om Eva Rae Thomas.

Säg att du älskar mig

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007009
E-book
E-bok
ISBN 9789180007016

Fakta

Översättare
Sandra Gustafsson
Utgivningsdag
November 10, 2023
Ingår i serie
Eva Rae Thomas
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.