Rika svin

Lars Kjædegaard  

Efter en traumatisk upplevelse på sitt jobb kommenderar polisen Thor Bellings chef honom att ta semester. Han fördriver de lediga dagarna på ett hotell på Själlands norra kust. Tristessen avbryts dock när ett inbrott i en närliggande villa går fel, med ödesdigra konsekvenser. Polisens mordavdelning blir involverad i fallet, och Thor tvekar inte att avbryta sin semester och ta på sig uniformen igen för att hjälpa till med utredningen. På utredningsgruppen finns också den unga och ambitiösa Anita Hvid, och ett intensivt samarbete börjar gro. Fallet är komplicerat och Hvid och Belling hittar spår som leder ända tillbaka till andra världskriget och de danska judarnas flykt till Sverige 1943.

 

Rika svin är den första, fristående boken i Lars Kjædegaards populära serie om polisparet Hvid & Belling. Här får vi veta hur de först träffades och blev ett av Danmarks mest älskade radarpar inom spänningslitteraturen.

Rika svin

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180009140
E-book
E-bok
ISBN 9789180009157

Fakta

Uppläsare
Lars Winclair  
Översättare
Ole Andersson
Utgivningsdag
July 23, 2024
Ingår i serie
Hvid & Belling, bok 1
Omslagsformgivare
Lonnie Hamborg
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.