Råttlik

Kristina Emanuelsson  

Eskilstuna 2024. Bilbränder och gängkriminalitet. Våldet och förstörelsen är bortom polisens kontroll. Kriminologen Nina Wang har hamnat i klinch med kåren efter att hennes bok om ett ouppklarat mord anklagar polisen för att vara delaktig. Hon har hamnat utanför alla sociala och yrkesmässiga sammanhang. Ingen vill längre ta i henne med tång. Förutom den okände mannen hon i hemlighet träffar ute i skogen på sina joggingturer. Han tillfredsställer både sitt eget och Ninas begär tills allt en mörk kväll går snett ute i löpspåret.

Nina dras in i en omöjlig situation och hon tar upp jakten på en gärningsman med mer makt än hon kan hantera. Barndomsvänner med trassliga familjeförhållanden och en bedragen hustru ger sig till känna samtidigt som Nina ska hålla en bitter poliskår på armlängds avstånd. Och vem är sjuk nog att placera halvruttna och lemlästade råttor där Nina minst förväntar sig det?

Råttlik är den första i en psykologiskt rafflande och välskriven deckarserie som håller läsaren i ett järngrepp till sista sidan. Kristina Emanuelsson tar med den här bladvändaren steget upp till svenska deckarförfattares kärntrupp.

Råttlik

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006378
E-book
E-bok
ISBN 9789180006385
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180006392

Fakta

Uppläsare
Gunilla Leining  
Utgivningsdag
March 6, 2024
Omslagsformgivare
Elina Grandin
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.