Raëliska rörelsen

Kristoffer Lind  

I jämförelse med andra nyreligiösa UFO-entusiastiska sekter och grupper som uppstår på 1970-talet växer sig Raëlrörelsen snabbt mycket stor. Sekten lever än i dag. Ledaren – Claude Vorhilon Raël – är en före detta popsångare, journalist och racerförare, som lyckats skapa en gigantisk personlighetskult runt sig. En sexgalen man, som har använt sin position och makt för att förföra hundratals eller kanske tusentals kvinnor. På goda grunder kallas sekten för världens största sexkult. Orgier, sexuell manipulation, exploatering och tvång är vardagsmat.

I SEKTENS MAKT får du komma nära några av världshistoriens mest bisarra och brutala sekter. Serien handlar om UFO-religioner, dödliga giftgasattacker och ockulta ritualer. Alla sekterna har eller hade en karismatisk och fanatisk ledare. Vilka var de här monstren, vad drev dem och hur kunde de hjärntvätta vanliga människor? Serien är skriven av radiovärden och författaren Kristoffer Lind och bygger på journalistisk forskning men innehåller fiktiva inslag i form av scener och dialoger.

Raëliska rörelsen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180760324
E-book
E-bok
ISBN 9789180760331

Fakta

Genre
Fakta
Uppläsare
Magnus Schmitz  
Översättare
Mattias Bergström
Utgivningsdag
March 8, 2023
Ingår i serie
Sektens makt
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.