Prästinnans strand

Anna Ihrén  

I den uppdaterade versionen av Prästinnans strand skickas Stella York ner till Albufeira i Portugal för att utreda ett mystiskt mord. Det är den svenske prästens hustru, Paula, som hittats död på stranden. Stella har både rikligt med erfarenhet och unika metoder för att lösa brott. Till sin hjälp har hon den unge Jac, som hon några år tidigare räddat från hemlöshet.

Hemma i Stockholm sliter Stellas chef Nick Ernekow sitt hår. Stella tar ingen hänsyn till varken de sörjande eller de som driver utredningen lokalt i Albufeira. De kollegiala relationerna mellan svensk och portugisisk polis håller på att haverera totalt. Samtidigt går en hänsynslös mördare lös och frågan är om svaren finns i prästfruns gåtfulla förflutna.

Prästinnans strand är en spänningsroman där platsens vackra vyer står i bjärt kontrast till karaktärernas mörka hemligheter som någon är beredd att göra vad som helst för att dölja

Prästinnans strand

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005166
E-book
E-bok
ISBN 9789180005173

Fakta

Utgivningsdag
October 4, 2023
Ingår i serie
Morden vid havet
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.