Ödesnät

Karolina Orrhede  

Barndomsvännerna Nina, Kaiyo och Anton har tagit över det skamfilade företaget GAD och är övertygade om att de ska få det att bli världens största tillverkare av gasbilar. Allt de behöver är en ny styrelseordförande. När Andreas Frankin anländer till det lilla fiskeläget Råå för att kliva in i rollen tar han in på Märta de Coyettes pensionat. Andreas efternamn väcker minnen som Märta helst vill glömma, och när hon sedan hittar honom drunknad och fjättrad under en segelbåt tvingas hon möta sitt förflutna.

Samtidigt försöker Nina och Kaiyo rekrytera medarbetare till GAD på världens största orienteringstävling, O-ringen, men deras förhoppningar grusas när en kvinna hittas mördad vid kontroll fem. Polisen Kamran Ghaemi är föräldraledig men kan inte släppa tanken på att det finns ett samband mellan fallen, och att det har något med hans svärmor Märta att göra. För sent inser han att hotet finns mycket närmare hans familj än han någonsin kunnat tro.

“Ödesnät” är tredje delen i Råådeckarna, en psykologisk spänningsserie som utspelar sig i näringslivstoppen.

Ödesnät

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180003919
E-book
E-bok
ISBN 9789180003926

Fakta

Uppläsare
Fredde Granberg  
Utgivningsdag
August 29, 2022
Ingår i serie
Råådeckarna, del 3
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.