Morden vid havet

Anna Ihrén  

nna Ihrén kan konsten att osäkra idyllen och låta mörka hemligheter komma fram på de mest soliga platser. Här har vi samlat alla delarna i succéserien Morden vid havet till en perfekt karamell att suga på länge.

Prästinnans strand
Stella York kallas ner till Albufeira i Portugal för att utreda det mystiska mordet på den svenske prästens hustru, Paula. Hennes uppdrag blir att analysera brottsplatsen att genom sin erfarenhet och unika metoder hitta mördaren. Vid sin sida har hon Jac, en hemlös ung man som Stella tagit under sina vingar. Snart visar det sig att Paulas förflutna är mörkare än den vackra bild som målas upp runt henne.

Konstnärens ö
I en olivlund utanför den lilla bergsbyn Valldemossa på Mallorca hittas en ung student brutalt mördad. Den lokala polisen ber om förstärkning så Stella York och hennes kompanjon Jac tillkallas. Över den vackra ön vilar fortfarande mörka minnen från tiden då Francisco Francos brutalt styrde över Spanien. Men är det inte lite långsökt att tro att morden kan ha något att göra med den sedan länge döde diktatorn?

Fiskarens dotter
Det är snart jul. Stella York sitter på polishuset i Stockholm där hon just fått veta att någon ledighet inte är att vänta. Men så ringer hennes far, Reginald, från Gran Canaria och ber om hjälp för en väns räkning. Fiskardottern Yolanda och hennes lillebror Alfonso har hittat liket av en ung matros som av allt att döma blivit mördad. Tillsammans med Jac beger sig Stella ner till ön. Samtidigt som de måste lösa ett mord tvingas de tampas med ett förflutet som spökar hos dem båda.

Morden vid havet

Format

Paper back book
Pocket
ISBN 9789180007986

Fakta

Utgivningsdag
October 20, 2023
Ingår i serie
Morden vid havet
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.