Med en knöljävel i bröstet

Hanna Landahl  

I småstaden Skara upptäcker ensamstående Jenny plötsligt en knöl i sitt bröst. Diagnosen är cancer och med den kommer en förlamande rädsla över att tvingas lämna sin femtonåriga dotter Amanda ensam i världen.

I ett försök att bringa tröst i det mörker som hotar familjen, köper Jenny en hund till Amanda. Men till hennes fasa visar det sig att hunden har vargblod i ådrorna.

Och som om det inte vore nog, kommer snart nästa bakslag. För strålningsbehandlingen ska ske i Borås – en stad som Jenny inte ens gillar och som tar en halv evighet att åka till. Nu måste hon resa dit varje dag under en hel månads tid.

Men på rondenbussen händer något oväntat. Där möter hon den åttio år gamla och envisa damen Siv. Och medan våren långsamt gör sitt intåg utanför bussfönstret, börjar en varm och förtrolig vänskap spira mellan kvinnorna.

Med en knöljävel i bröstet är en gripande berättelse om oväntad vänskap och moderskapets styrka i livets mest utmanande stunder.

Med en knöljävel i bröstet

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180980036
E-book
E-bok
ISBN 9789180980043

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Klara Zimmergren  
Utgivningsdag
October 15, 2024
Omslagsformgivare
Miroslav Sokcic
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.