Människorov

Håkan Östlundh  

Fem veckor efter att studenten Emma Alvin har försvunnit, och sökandet sedan länge mattats av, hittas en väska uppställd på ett röse i den gotländska skogen. Väskan, som är placerad som på en piedestal, innehåller kroppsdelar.

Den forne Gotlandspolisen Fredrik Broman bor sedan ett par år i Stockholm. Han lever och arbetar på Kungsholmen, hans vuxna barn kommer sällan på besök och jobbet är hans bäste vän. När samtalet kommer från Visby och Broman beordras att återvända till Gotland för att utreda ett försvinnande som verkar ha övergått i mord, kastas han tillbaka in i minnen och relationer han sedan länge försökt att förtränga. Då Fredrik Broman och hans nya kollega, Yasmin van Dijk, anlöper kaj har ännu en väska hittats. De blir varse att de inte bara ska klara upp ett brott som har begåtts utan ett som fortfarande pågår.

Människorov är en ny fristående del i Håkan Östlundhs älskade serie om polisen Fredrik Broman. Än en gång är det Gotland som är spelplatsen för det spännande kriminaldramat.

Människorov

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005920
E-book
E-bok
ISBN 9789180005937
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180005326
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180980050

Fakta

Utgivningsdag
June 7, 2024
Ingår i serie
Fredrik Broman
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.