Lyckliga gatan

Lotte Kaa Andersen  

I Danmarks dyraste villaområde bor tre familjer genom ekonomisk uppgång och fall. Lina kämpar för att rädda sitt äktenskap med maken som hellre sitter i bilen i garaget än umgås med familjen. Caroline försöker balansera jobbet som framgångsrik kvinnorättsadvokat med privatlivet och en man besatt av sex och pengar. Cille och Ask är det unga paret som har köpt ett lite för gammalt och lite för dyrt hus men som vägrar släppa drömmen om det goda livet.

“Lyckliga gatan” är första delen i Lotte Kaa Andersens kritikerrosade Helleruptrilogi – om relationer, begär och överlevnad bakom välputsade, vita fasader.

”Lotte Kaa Andersen skriver skarpt och empatiskt med känsla och berättarglädje, vilket gör läsningen till ett nöje.” Berlingske

Lyckliga gatan

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9788702385847
E-book
E-bok
ISBN 9788702385854

Fakta

Genre
Roman
Uppläsare
Lisa Ahnlund  
Översättare
Helena Stedman
Utgivningsdag
September 30, 2022
Ingår i serie
Helleruptrilogin
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.