Logdans och smilgropar (vecka 30)

Felicia Welander  

Som barn var systrarna Stine och Lene bästa vänner, men någonstans på vägen tappade de bort varandra i livets karusell. Det enda de numera har gemensamt är sitt ointresse för Camping Linblomman – stället i Hälsingland som familjen drivit i flera generationer. Men när deras föräldrar hamnar på sjukhus under den mest bokade tiden på året, blir systrarna tvungna att ställa in sina egna sommarplaner och ta över campingen under några veckor.

Där träffar de på en rad mer eller mindre udda figurer: mannen med knapparna, nudisterna Adde och Susanne, den ilskna kvinnan med taxarna – och inte minst den snygge men irriterande preppern Björn. Och de två systrarna ställs inför nya utmaningar som får dem att omvärdera vad som betyder något, egentligen.

”Logdans och smilgropar” är fjärde delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.

Logdans och smilgropar (vecka 30)

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004688
E-book
E-bok
ISBN 9789180004695

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Lisa Ahnlund  
Utgivningsdag
July 25, 2022
Ingår i serie
Sommarsviten, del 4
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.