Livegen

Karolina Orrhede  

En student på Sundsgårdens folkhögskola utanför Råå hittas mördad vid vattentornet. Spåren leder Kamran Ghaemi till information om ett attentat mot popsångerskan Sandra Remmel, som är hemma på Råå för att ladda inför sin världsturné.

Sandra Remmel vill ha en livvakt med sig på scen, en person som måste kunna smälta in bland hennes övriga dansare. Under uppdraget får den skickliga livvakten Liv Eggne återuppleva den karriär hon en gång hade. Det liv hon egentligen skulle ha levt som prima ballerina, men hon förlorar sig i dansen och kan inte skydda Sandra när det blir skarpt läge.

Samtidigt tvingas Jacob Hermansson lämna sitt gömställe i Marseilles för att jaga efter sin lillebror Ville, som flytt Sverige efter mordet. Ville bär på information om de inblandade i attentatsplanerna och spåren leder tillbaka mot Råå.

I den fjärde Råådeckaren av Karolina Orrhede får vi följa polisen Kamran och delar ur tegänget när de försöker förstå hur mordet på en folkhögskolestudent hänger ihop med attentatsplanerna hos en incelrörelse. Vi rör oss i Sverige och London, och får följa med livvakten Liv när hon successivt börjar minnas sin hårda barndom i Sydkorea. Allting hänger ihop, men hur?

Livegen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006743
E-book
E-bok
ISBN 9789180006750

Fakta

Uppläsare
Fredde Granberg  
Utgivningsdag
July 6, 2023
Ingår i serie
Råådeckarna
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.