Lita på mig

Willow Rose  

Vad gör vi när sanningen gör för ont? När tvåbarnsmamman Arlene Wood kraschar med bilen mot ett träd klockan fyra på morgonen tycks fallet vara rätt okomplicerat. Men bevisen i bilvraket får utredarna att undra om det verkligen var en olycka.

Inte långt efter grips hennes man och döms senare för mordet på sin fru. Trots det är många frågor obesvarade. Varför körde Arlene bil mitt i natten? Varför lämnade hon huset, sin man och de sovande barnen för att sätta sig i bilen och köra iväg? Träffade hon någon? En vän? En älskare? En mördare?

Sex år senare är Eva Rae Thomas ny på jobbet som FBI-agent och snubblar över något som får henne att titta närmare på fallet. Men kan hon övertala någon att öppna fallet igen trots att maken har erkänt sig skyldig till mordet? Och kommer hon hinna göra det innan mördaren slår till igen? Hennes första uppdrag visar sig bli en riktig utmaning.

Flera av Willow Roses böcker har nått topplistan på Amazon i USA, Storbritannien och Kanada. Hon har sålt mer än tre miljoner böcker och skrivit över 70 romaner i olika genrer. Fansen kallar henne “The Queen of Scream”.

Lita på mig

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006927
E-book
E-bok
ISBN 9789180006934

Fakta

Översättare
Sandra Gustafsson
Utgivningsdag
July 14, 2023
Ingår i serie
Eva Rae Thomas
Omslagsformgivare
Marcin Slocinski
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.