Le och låtsas leva

Annah Ovesson  

Det är vår i luften när Agnesbacken slår upp portarna för allmänheten. Frida och Tobias har jobbat hårt under vintern för att få pensionatet färdigt men att samtidigt klara rollen som extramamma, sälja Runes hus och hålla Maryam med jobb tär på Fridas krafter.

När dagen för invigningen äntligen kommer är det med blandade känslor som allt drar igång. Och mitt i allt kommer Märta förbi och upptäcker städskåpet som gör att hon aldrig verkar vilja gå hem.

Köparen av Runes hus känns till en början som en lyckträff men visar sig snart vara en total katastrof. Plötsligt verkar sommaren inte alls att bli som den Frida hade hoppats på.

Hur ska hon lyckas sköta sitt företag och samtidigt hålla kärleken med Tobias vid liv när så mycket händer omkring henne?

”Le och låtas leva” är den tredje fristående delen i serien om Agnesbacken. Romanen handlar om styrkan i att hitta sig själv och om att våga be om hjälp när det krisar.

Le och låtsas leva

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004664
E-book
E-bok
ISBN 9789180004671

Fakta

Uppläsare
Lisa Ahnlund  
Utgivningsdag
August 24, 2022
Ingår i serie
Agnesbacken
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.