Låta rätt gå före nåd

Michaela Winglycke  

Tredje delen i Vimmerbymorden.

Det är maj och i Vimmerby ska den årliga studentbalen äga rum. Massor med människor har samlats i Källängsparken innan den stundande kortegen drar genom stan, solen skiner från en klarblå himmel och stämningen är på topp. Då smäller plötsligt ett skott av och en av personerna i den stora folkhopen faller ihop mördad.

Polisinspektör William Johnson får i uppgift att leda utredningen tillsammans med sina kollegor. Ganska snart visar det sig att mordoffret hade en hel del dolt i sitt förflutna och flera ovänner, frågan är bara vem av dem som var beredd att döda. Allteftersom utredningen fortskrider inser William att det här är ett fall som även kommer att drabba honom på ett personligt plan.

Michaela Winglycke har en kandidatexamen i socialpsykologi och en juristexamen. Hon bor i Stockholm, men är uppvuxen strax utanför Vimmerby och tillbringar ofta somrarna i trakterna där hennes böcker om William Johnson utspelar sig.

Låta rätt gå före nåd

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180002769
E-book
E-bok
ISBN 9789180002776
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180005388

Fakta

Uppläsare
Maria Lyckow  
Utgivningsdag
March 1, 2021
Ingår i serie
Vimmerbymorden
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.