Juljitter på Fjölleby camping, del 4

Avanna Larsson  

Julmarknaden blev inte någon succé. Kanske borde Barbro bara ge upp och inse att Fjölleby inte går att rädda. När Birgitta dessutom beslutar sig för att återvända till campingen är Barbro nära bristningsgränsen

Att ge upp är dock inte Barbros stil, och i ett sista räddningsförsök tar hon hjälp av glamparen och influencern Stine för att anordna en Vinterfestival. Men varför dyker Erik von Silverstråle plötsligt upp? Är han den han utger sig för att vara eller har han en dold agenda? Och kommer Angelique återigen att försöka förstöra för Barbro, eller kan hon rent av vara en räddande julängel?

Mitt ibland karuseller, kanderade äpplen, snöflingor, fyrverkerier och en dragartist vid namn Christmas Glitter försöker Barbro, med en hjälp av hel del silvertejp, fixa såväl Barbies trasiga julhjärta som hela Fjölleby camping. Kommer hon att lyckas?

I adventskalendern Juljitter på Fjölleby camping får vi följa de tre kvinnorna Jonsson och hur de tacklar den stundande högtiden. En jul som visar sig bli allt annat än vad någon av dem hade tänkt sig.

Juljitter på Fjölleby camping, del 4

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007481
E-book
E-bok
ISBN 9789180007498

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Klara Zimmergren  
Utgivningsdag
December 22, 2023
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.