Juljitter på Fjölleby camping, del 3

Avanna Larsson  

Glamparna har anlänt och det är dags för den stora julmarknaden! Men varken julmarknad eller glamping rullar på som Barbro planerat. Birgitta snyftar ut i medierna om allt hon varit med om och Barbro svartmålas i den hämndlystna influencern Angeliques alla kanaler. Julmarknaden riskerar att bli ett fiasko och Fjölleby camping ser ut att vara ett sjunkande skepp. Men Barbro låter sig inte tryckas ner, vare sig av lera i skorna eller smutskastning. Som den doer hon är lyckas hon vända Birgittas och Angeliques påhopp till sin egen fördel och locka besökare till julmarknaden. Men kommer det att räcka

Liam får å sin sida nog av att komma i andra hand och Barbie söker tröst hos en gammal flirt. Samtidigt, borta på Kanarieöarna, funderar Ingela över om det är dags att våga släppa in kärleken i sitt liv igen.

I adventskalendern Juljitter på Fjölleby camping får vi följa de tre kvinnorna Jonsson och hur de tacklar den stundande högtiden. En jul som visar sig bli allt annat än vad någon av dem hade tänkt sig.

Juljitter på Fjölleby camping, del 3

Format


Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Klara Zimmergren  
Utgivningsdag
December 15, 2023
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.