Juljitter på Fjölleby camping, del 2

Avanna Larsson  

Fjölleby camping måste räddas – nu förvandlas den till en julmarknad och Winter Wonderland. Glampingområdet ska i all hast göras i ordning inför glamparnas ankomst. Ingen lätt uppgift när december bjuder på regn och lera snarare än frost och snö. Men Barbro lyckas engagera lokaltidningen, som i sin tur får lokala företag att hjälpa till

En man från Barbros förflutna dyker upp och Ingela får en upplyftande överraskning på flyget till Kanarieöarna, medan Barbie fortfarande varken vet ut eller in. Hur ska hon göra med Liams önskan om en jul i Skåne? För inte kan hon överge sin mormor i juletid? Och vem är det egentligen som lurar i buskarna och försöker förstöra för Barbro och campingen?

I adventskalendern Juljitter på Fjölleby camping får vi följa de tre kvinnorna Jonsson och hur de tacklar den stundande högtiden. En jul som visar sig bli allt annat än vad någon av dem hade tänkt sig.

Juljitter på Fjölleby camping, del 2

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007443
E-book
E-bok
ISBN 9789180007450

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Klara Zimmergren  
Utgivningsdag
December 8, 2023
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.