Juljitter på Fjölleby camping, del 1

Avanna Larsson  

Julen vankas och även om frispråkiga Barbro inte är mycket för traditioner ser hon ändå fram emot att fira jul tillsammans med sin dotter Ingela och barnbarnet Barbie. Att fira jul precis som vanligt. Men när Ingela obegripligt nog inte bjuder in till första advents-fika känner Barbro på sig att den här julen inte kommer att bli som vanligt – alls

Dessutom fylls Barbros telefon av desperata meddelanden med rop på hjälp från systern Birgitta, som numera har hand om Fjölleby camping. Samtidigt måste Barbie ta ställning till om hon ska fira jul nere i Skåne tillsammans med Liam och hans familj. Och Ingela känner sig mest trött, tills hon gör något helt oväntat som får både Barbro och Barbie att tappa hakan.

I adventskalendern Juljitter på Fjölleby camping får vi följa de tre kvinnorna Jonsson och hur de tacklar den stundande högtiden. En jul som visar sig bli allt annat än vad någon av dem hade tänkt sig.

Juljitter på Fjölleby camping, del 1

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007429
E-book
E-bok
ISBN 9789180007436

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Klara Zimmergren  
Utgivningsdag
December 2, 2023
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.