Jag kan inte annat än att älska dig

Josephine Lys  

Aili McGregor, den äldsta dottern till McGregor-klanens ledare, har en mörk hemlighet. Om den kommer fram kommer den inte bara smutskasta hennes rykte och få familjen att vända henne ryggen – den innebär också att familjen svävar i livsfara. Hemligheten tär på henne, orsakar fruktansvärda mardrömmar och blir allt svårare att dölja för varje dag som går.

När McAlister-klanens ledare skickar sin bror, Andrew McAlister, till Aili för att be henne besöka dem en tid känner hon sig till en början säker. Men Andrews granskande blick, som verkar kunna läsa av henne bättre än hon hade velat, får henne att tvivla på allt. När Andrew ser den djupa sorgen i hennes ögon svär han på att ta reda på varför den finns där, trots att det äventyrar hans övertygelse om att han aldrig kan få känslor för någon.

”Kan inte låta bli att älska dig” är den andra boken i Josephine Lys populära Syskonen McGregor-trilogi.

Jag kan inte annat än att älska dig

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180540360
E-book
E-bok
ISBN 9789180540186

Fakta

Genre
Romantik
Uppläsare
Janna Eriksson  
Översättare
Elise Ljung
Utgivningsdag
May 12, 2023
Ingår i serie
Syskonen McGregor
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.