Inte din att förlora

Michaela Winglycke  

En sommarnatt, mitt under en bröllopsfest på hotell Duvert, hittas en av hotellets anställda död. Polisinspektör William Johnson, som själv är gäst på bröllopet, misstänker omedelbart att det inte rör sig om en naturlig död och tillkallar förstärkning.

Offret tillhör familjen Duvert, hotellfamiljen som tagit Vimmerby med storm. Utredningen visar sig bli komplicerad, eftersom såväl ägarfamiljen som övriga anställda på hotellet tycks ljuga. Finns det någon som inte döljer något?

Samtidigt är Josephine föräldraledig med sin och Williams ettåriga dotter. Williams närmaste kollega Emilia, som också har fått barn, har överlämnat föräldraledigheten åt Williams yngre bror James. Josephine får också hjälp med barnpassning av granntjejen Alice, som verkar tyngd av något. Josephine misstänker att någonting inte står rätt till mellan Alices föräldrar.

I takt med att temperaturen stiger tätnar mystiken och en fråga återkommer gång på gång. Vem kan man egentligen lita på?

Inte din att förlora

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005401
E-book
E-bok
ISBN 9789180005395
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180005418

Fakta

Uppläsare
Maria Lyckow  
Utgivningsdag
August 7, 2023
Ingår i serie
Vimmerbymorden
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.