In vino vänskap

Maria Steen  

Agneta är en storrökande lagerarbetare, pigg på det mesta som kan göra livet lite roligare. Carina arbetar som revisor, och är betydligt mer försiktig av sig. Man skulle kunna se dem som en pingvin och en isbjörn – om inte särskilda omständigheter fört dem samman skulle de aldrig ha mötts. I Agnetas och Carinas fall är det en charterresa med buss till Italien som ligger bakom deras möte.

Det visar sig att de faktiskt har något väsentligt gemensamt: förmågan att uppskatta ett gott glas vin eller två. Och under resans gång utvecklar de en stark gemenskap, inte bara tack vare vinprovningarna. På vägen ner till Italien händer nämligen mystiska saker som kräver sin lösning. Och det är något som de två damerna inte kan motstå.

Serien “I vått och torrt” handlar om de två vännerna Agneta och Carina, som trots olikheterna har utvecklat en stark gemenskap. Tillsammans tar de sig igenom diverse problem som dyker upp i vardagen, allt ifrån otrogna män och jobbiga kollegor till misstänkta kidnappare.

Maria Steen arbetade i många år som journalist, innan hon 2016 debuterade som författare. ”In vino vänskap” är sjätte delen i hennes uppskattade feelgoodserie ”I vått och torrt”.

In vino vänskap

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005241
E-book
E-bok
ISBN 9789180005258

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Maria Lyckow  
Utgivningsdag
June 13, 2023
Ingår i serie
I vått och torrt
Omslagsformgivare
Maria Borgelöv
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.