I ljuset faller lögnen

Pia Kask   Yin Ling  

En bröllopsfest som slutar i tragedi. Vem är den iskalla mördaren på Kalmar slott?

Kalmar slott är smyckat för ett pampigt sommarbröllop. Erik Eriksson, den framtida arvtagaren till ett av stadens mest framgångsrika familjeföretag, ska gifta sig med fästmön Karin. Gästerna flockas och stämningen är hög. Men brudgummens bror, som ska vara best man, dyker inte upp. Vigseln genomförs ändå, men när gästerna samlas ute på slottets borggård gör de en fasansfull upptäckt. Det ligger en död kropp i önskebrunnen.

Slottsmordet blir ett fall för Andreas Persson och hans kollegor på Kalmarpolisen. De söker mördaren i stadens kriminella nätverk men ju mer de gräver desto tydligare blir det att det ligger mörka hemligheter begravna under ytan hos den framgångsrika familjen Eriksson.

Parallellt med utredningen måste Andreas hantera en kris på hemmaplan och hans kollega, psykologen Katarina Dahl, gör en chockerande upptäckt om dottern Ellemine.

I ljuset faller lögnen

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180007368
E-book
E-bok
ISBN 9789180007375
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180007399

Fakta

Antal sidor
300
Utgivningsdag
January 24, 2024
Ingår i serie
Kalmardåden
Omslagsformgivare
Anders Timrén
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.