I lågornas sken

Ewa Klingberg   Hanna Åhman  

Med blicken över fjälltopparna, hästhagen och ån som forsar fram välkomnar Gabi, som Gabriella numera kallas, sina första pensionatsgäster. Vinterns lappsjuka är ett minne blott och fjälldalen fylls av liv när turisterna och hästarna återvänder. Men de svarta korparna som olycksbådande cirklar över fjällbyn kastar en skugga över sommaridyllen. Är det någon som vill Gabi illa? Och hur långt är traktens attraktiva och extremt målmedvetna hotellägare beredd att gå för att göra verklighet av sina planer på en glamping? Gabriella har fullt sjå med att inte låta tankarna skena och hålla misstänksamheten i schack.

”I lågornas sken” är andra delen i Ewa Klingberg och Hanna Åhmans serie om Gabis strapatser och underverk i hennes alldeles egna hörn av fjällvärlden.

I lågornas sken

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180005685
E-book
E-bok
ISBN 9789180005692

Fakta

Genre
Feelgood
Uppläsare
Viktoria Flodström  
Utgivningsdag
June 12, 2023
Ingår i serie
Hovdalsfjället
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.