Himmelsberget

Emma Olofsson  

Sommaren står för dörren och Olofströmsborna samlas på Holje marknad i den ljumma kvällen. Feststämningen förvandlas i ett slag till kaos när en kvinna sätter eld på sig själv mitt i trängseln. Vem är hon och varför har hon begått den fruktansvärda handlingen? Ingen verkar sakna henne och det är svårt att få fram en identitet.

Läraren Jacob är äntligen på en bra plats i sitt privatliv, men på jobbet ställs han inför nya utmaningar. Han har en ny elev i sin klass – en ensamkommande tonårsflicka som uppenbart plågas av något. Han får en känsla av att det inte står rätt till på boendet där flickan placerats.

Annie som är journalist skickas till Olofström för att försöka ta reda på mer om den oidentifierade kvinnan. En plats hon motvilligt återvänder till. Men undan för undan blir hon alltmer besatt av att ta reda på sanningen. Det blir inte enklare av att hon redan första kvällen blir berusad och hamnar i säng med polisen, Nikola.

Händelser i det förflutna kommer än en gång upp till ytan och skakar om det lilla samhället, i Emma Olofssons nya Olofströmsmorden-deckare, en fristående uppföljare till hyllade ”Halen”.

Himmelsberget

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006569
E-book
E-bok
ISBN 9789180006576
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180980159
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180006590

Fakta

Antal sidor
294
Uppläsare
Magnus Roosmann  
Utgivningsdag
April 4, 2023
Ingår i serie
Olofströmsmorden
Omslagsformgivare
Emma Graves
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.