Heaven’s Gate

Kristoffer Lind  

Medlemmarna i Heaven’s Gate har levt ett liv dolt för omvärlden fram till den där vårdagen 1997 då polisen får ett anonymt tips. På en adress i San Diego i Kalifornien hittar de 39 kroppar, alla iförda identiska svarta Nike-sneakers och täckta av lila mattor. Heaven’s Gate är en liten, blint hängiven sekt som blandar element från kristendom och science fiction med UFO:n och Star Trek. På ytan verkar den harmlös, i själva verket är den allt annat än det.

I SEKTENS MAKT får du komma nära några av världshistoriens mest bisarra och brutala sekter. Serien handlar om UFO-religioner, dödliga giftgasattacker och ockulta ritualer. Alla sekterna har eller hade en karismatisk och fanatisk ledare. Vilka var de här monstren, vad drev dem och hur kunde de hjärntvätta vanliga människor? Serien är skriven av radiovärden och författaren Kristoffer Lind och bygger på journalistisk forskning men innehåller fiktiva inslag i form av scener och dialoger.

Heaven’s Gate

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180760225
E-book
E-bok
ISBN 9789180760232

Fakta

Genre
Fakta
Uppläsare
Magnus Schmitz  
Översättare
Mattias Bergström
Utgivningsdag
February 15, 2023
Ingår i serie
Sektens makt
Omslagsformgivare
Simon Lilholt
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.