Halvön

Annika Widholm  

På en isolerad halvö i norra Sverige ligger ett behandlingshem för utbrända. Dit skickas Sebastian av sin chef efter att han gått in i väggen. Först känns hälsoprogrammet i den vackra herrgården som en välbehövlig semester, tills en av patienterna hittas död och vistelsen förvandlas till en mardröm. Sebastian försöker desperat ta reda på vad som pågår. Varför har han egentligen skickats dit? Och varför är det så svårt att ta sig därifrån?

Han får hjälp av Alicia, som arbetar på halvön sedan hon efter ett ödesdigert misstag avskedades från jobbet som sjuksköterska. Hon känner sig bevakad. Kanske är det bara hjärnspöken. Eller har det förflutna kommit i kapp henne?

Halvön av Annika Widholm är en klaustrofobisk thriller som med stegrande spänning leder fram till den chockerande sanningen.

Bladvändare som får läsaren i sitt grepp redan från början.
Martina Danielsson, Dagens boktips

Jag får direkt Shutter island vibbar av denna bok och kan inte sluta läsa.

Carolina Svensson, Boktokarboktipsar

Halvön är en suggestiv thriller som ger mig kalla kårar. Jag gillar temat, det ligger i tiden att ta upp ämnet utmattning och stress. Att sedan förlägga thrillern på en isolerad norrländsk halvö, en snillrik intrig och med lite udda karaktärer, ja vad kan det annat bli än toppenbra!
Anna Hällqvist bokblogg

En spännande och ovanlig bok där läkemedelsbranschens forskning och arbete ställs på sin spets. Annika utforskar också gruppdynamik på ett intressant sätt.
Camilla Hansson, Bokluckan
Halvön

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004114
E-book
E-bok
ISBN 9789180004121
Paper back book
Pocket
ISBN 9789180004138

Fakta

Genre
Thriller
Uppläsare
Björn Bengtsson  
Utgivningsdag
October 26, 2022
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.