Ha en bra dag!

Kajsa Gordan  

En hjärtevärmande roman om undangömda drömmar, oväntad vänskap och en 50-årsfest som alla sent ska glömma.

Snart 50-åriga Vivi jobbar i kundtjänsten på Stintans brödfabrik. Hon kan sitt jobb och har tid att tänka på annat under tiden, men samtidigt gror en längtan efter något mer och hon sörjer i hemlighet de barn hon aldrig fick.

Hemma i hyreshuset i Bagarmossen träffar Vivi konstnären Aliza, som absolut vill ha med alla på att omvandla lägenheterna till bostadsrätter. Vivi varken vill eller har råd med det, fast hur ska hon våga stå upp mot den påstridiga Aliza?

Som om inte det vore nog närmar sig 50-årsdagen med stormsteg, och kraven på att ha en stor fest. Men vilka ska hon ens bjuda? Vivi bestämmer sig för att lösa problemet med festen på ett minst sagt spektakulärt vis och snart uppstår den ena förvecklingen efter den andra.

Kajsa Gordan är en sedan många år hyllad barn- och ungdomsförfattare. ”Ha en bra dag!” är hennes första roman för vuxna.

Ha en bra dag!

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180006439
E-book
E-bok
ISBN 9789180006446
Soft cover
Mjukband
ISBN 9789180006453

Fakta

Genre
Feelgood
Antal sidor
206
Uppläsare
Kerstin Andersson  
Utgivningsdag
April 26, 2023
Omslagsformgivare
Nina Leino
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.