Gruppen: Mamman

Cecilia Sahlström   Emma Olofsson  

När Malins man tar livet av sig slås hennes tillvaro i spillror. Sonen David blir alltmer avigt inställd till henne och för att få hjälp ur krisen tvingar Malins arbetsgivare henne att gå i gruppterapi. I terapirummet möter hon vitt skilda personligheter, och sakta vågar hon öppna sig om sin sorg, det olyckliga äktenskapet och oron över sonen.

När David plötsligt försvinner blir Malin tvungen att bege sig ut på Malmös gator för att leta reda på honom. Under sitt sökande inser hon att hennes son levt ett liv bortom deras gemensamma. Hon möter hans hemliga flickvän Fariba, som även hon känner en bottenlös saknad efter David. Snart är Malin och Fariba indragna i ett tröstlöst sökande efter vad som har hänt, där de behöver hitta sätt att navigera en helt främmande värld.

Gruppen: Mamman är den första delen av tre i en serie om mord och familjer i kris, om sanningar och lögner som avslöjas i gruppterapirummet.

Gruppen: Mamman

Format

Audio book
Ljudbok
ISBN 9789180004817
E-book
E-bok
ISBN 9789180004824
Hard cover
Inbunden
ISBN 9789180007993

Fakta

Uppläsare
Mirja Turestedt  
Utgivningsdag
October 19, 2023
Ingår i serie
Gruppen
Mediakontakt
Lovisa Sandberg
lovisa@wordaudio.se

Pressbilder

Dessa pressbilder får endast användas i anslutning till marknadsföring av eller presentation av svenska utgåvor av författarens böcker. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta info@wordaudio.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact info@wordaudio.se for further information.